Akademisk Arkitektforening

2. MØDE I NETVÆRK FOR KOMMUNAL ARKITEKTURPOLITIKKom til Odense og hør om udviklingen af Thomas B. Thriges Gade og Odense Havn med fokus på styring af arkitektonisk kvalitet, og få mulighed for at diskutere aktuelle spørgsmål relateret til arkitekturpolitik i kommunerne.

Den 31. oktober åbner Odense Kommune dørene for Netværk for Kommunal Arkitekturpolitik. Dagen byder udover en workshop med fokus på aktuelle temaer og udfordringer relateret til kommunal arkitekturpolitik også på et oplæg om udviklingen af Thomas B. Thriges Gade projektet samt en byvandring i området og på Odense Havn, og sidst men ikke mindst muligheden for at netværke med kolleger fra kommuner i hele landet.

Program:

9.00 - 9.30 Registrering og morgenkaffe

9.30 – 9.45 Velkomst og status på Arkitektforeningens undersøgelse af kommunal arkitekturpolitik ved Katrine Ø. Bang, projektleder AA

9.45 – 10.30 Om Thomas B. Thrigesgade projektet og udviklingen af Odense havn – med link til arkitekturpolitik/hvordan: styring af arkitektonisk kvalitet? ved Gitte Lea Bendorf, byplanlægger Odense Kommune

10.30 – 12.15 Workshop: aktuelle udfordringer/temaer i kommunal arkitekturpolitik ved Katrine Ø. Bang

12.15 – 13.15 Frokost

13.15 – 14.00 Opsamling på tværs af workshoppens hoveddiskussioner/konklusioner ved grupperne og Jens Kvorning, professor emeritus KADK 

14.00 – 16.00 Byvandring ad Thomas B. Thrigesgade til Odense Havn ved Gitte Lea Bendorf og Esben Fog, senior konsulent Odense Kommune. Mødested: Fra Gade til By, Vestergade 2.

16.00 – 17.00 Afslutning og mulighed for netværk i Nordatlantisk Hus på Odense Havn

Læs mere om Thomas B. Thriges Gade og omdannelsen fra gade til by HER 

Tid:
kl. 9-17.00

Sted:  
Odense Kommune
Flakhaven 2
Odense C

Pris:  
kr. 0,- for medlemmer af NKAP / kr. 350,- for medlem af AA (MAA) / kr. 700,- for alle andre

Tilmelding: 
Senest den 21. oktober pr. e-mail til kb@arkitektforeningen.dk med angivelse af navn, stilling, organisation/virksomhed, mobil nr. samt e-mail adresse.

Tilbagemelding:
Senest den 21. oktober bedes du sende input til mødets workshops til kb@arkitektforeningen.dk: Hvad ønsker du/I at få vendt med de øvrige deltagere i workshoppen? Det kan være udfordringer eller spørgsmål vedrørende proces, form, specifikt indhold, implementering og/eller daglig praksis mm.

Læs mere og tilmeld dig netværket HER 

Foto: Udsigt fra TBG Tower, Fra Gade til By

Type: 
Konference, seminar og lign.
Dato: 
Tor, 31/10/2019

Kommentarer