Akademisk Arkitektforening

CIRKULÆR ØKONOMI i byggeri og byudvikling

 

Temadag med fokus på, hvorledes Cirkulær Økonomi kan kombineres med byggeri og byudvikling. Hvad vil begrebet Cirkulær Økonomi konkret sige for beslutningerne i planlægnings- og anlægsfaserne? Hvor langt er vi? Hvad findes der af gode eksempler? Hvad betyder cirkulær økonomi for erhvervslivet? Hvilke forretningsmodeller skal bringes i spil?

Vi har inviteret en række frontløbere indenfor området fra Holland og Danmark, som vil udfolde, perspektivere og konkretisere Cirkulær Økonomi i forbindelse med byggeri og byudvikling. Key note speakeren er Sabine Oberhuber fra ’turntoo’ (NL), som er et af verdens førende konsulentfirmaer inden for udvikling af cirkulær økonomi og nye forretningsmodeller. Sabine Oberhuber er bl.a. medforfatter til bogen Material Matters.

Kolding arbejder aktuelt med byudviklingsprojektet Marina City, der ønskes udviklet som et eksempelområde på Cirkulær Økonomi inden for byggeri og anlæg. Dette projekt, og byens generelle ambition om at udvikle sig som cirkulær kommune, præsenteres også på temadagen.

Foto: Marcel van de Burg

Tid:
Kl. 9:30-18

Sted:
KUC Kolding Uddannelsescenter
Ågade 27
6000 Kolding.

Program og tilmelding HER

Temadagen er tilrettelagt af Kolding Kommune og FBBB, Foreningen for bæredygtige byer og bygninger.
Arrangementet udbydes i samarbejde med Arkitektforeningen, IDA Byg, Business Kolding, Trekantom- rådet Danmark, Byggesocietetet og Molio.

Type: 
Andet
Dato: 
Tir, 27/11/2018

Kommentarer