Akademisk Arkitektforening

Kan arkitekter og ingeniører gøre en forskel i nødhjælpsarbejdet?

Kom til Aften Uden Grænser #4 og hør arkitekt MAA Gert Ludeking fortælle om refugee settlements i Østafrika, Syrien og Jordan samt de nye former for ”sheltering”, der er blevet udviklet i de berørte lande, går langt ud over blot at sætte telte op i lige rækker, og som kræver ingeniør- eller arkitektfaglige kompetencer.

Nye former for sheltering i nødhjælpsarbejdet kræver stor teknisk indsigt. Når arkitekter vil gøre en forskel for flygtninge og internt fordrevne i trivielle og slidte flygtningelejre, tænker de ofte på at gøre lejrene mere humane. De tænker fortrinsvis på at forbedre ”levevilkårene” gennem flere åbne pladser, grønne områder, legepladser etc. for at lette livet for dem, som bor i lejrene. Men er det muligt? Og hvad ønsker flygtningene selv? De spørgsmål søger Gert Ludeking gennem sin mangeårige erfaring med shelter-nødhjælpsarbejde at besvare til Aften Uden Grænser #4.
Se mere om Arkitekter Uden Grænser. 

Tid:
kl. 19.00-21.00

Sted:
Brorsons Kirke
Rantzausgade 49
København N

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt da der er begrænsede pladser. 
Tilmelding sker ved at sende en mail til info@arkitekterudengraenser.dk.  

Aften Uden Grænser er en arrangementsrække i Arkitekter Uden Grænser, som har fokus på faglige oplæg såvel som socialt netværk. Vi samles over et glas vin og deler tanker, inspiration og erfaringer indenfor felterne arkitektur og udviklingsarbejde. Både erfarne og nysgerrige er velkommen til at deltage, og arrangementerne er åbne for alle interesserede uanset faglig baggrund. Hver aften har sit eget tema med spændende oplægsholdere, der vil fortælle om deres erfaringer indenfor det gældende område efterfulgt af debat og spørgsmål fra deltagerne. Herefter vil der være mulighed for hygge og videre diskussion, når vi fortsætter snakken over et glas vin. Denne gang har vi inviteret Ingeniører Uden Grænser med som medarrangører.

Arrangementet er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.

Type: 
Andet
Dato: 
Tor, 25/10/2018

Kommentarer