Akademisk Arkitektforening

Utilpassede bygninger


Arbejder du med, eller er du interesseret i bevaring af kulturmiljøer? Så kom med Realdania By & Byg Klubbens erhvervsarrangement torsdag den 21. februar i Faaborg og hør om, hvordan renoveringen af en Kina-gril skal få et historisk byhus til igen at bidrage til det historiske gademiljø. 

Hør også om Faaborg kommunes strategiske arbejde med bevaring af værdifylde kulturmiljøer, herunder Faaborg bymidte.

Vores renovering af byhuset i Faaborg er den del af projektet "Utilpassede bygninger i købstæderne", som Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur og Realdania By & Byg står bag. I byer over hele landet er der mange fine og ofte historiske byrum, men nogle steder kan der være behov for et lille løft. En enkelt byning er måske gennem årene forsømt, eller en bygning har et udtryk, som kunne passe bedre ind i sammenhængen. 

Tilgængelighed
Huset er under restaurering og derfor stadig en byggeplads, hvilket besværer adgangen. Der er ikke niveaufrit adgang til huset, og arrangementet egner sig derfor ikke til kørestolsbrugere.

Praktisk info
Erhvervsarrangementet henvender sig til kommuner, fagfolk og ildsjæle, der arbejder med eller interesserer sig for bevaring af kulturmiljøer.

Billetter købes her. Prisen er 520 kr. ex. moms. Introtilbud: Få 2 gratis billetter til arrangementet ved køb af erhvervsmedlemsskab.

Se programmet her.

Type: 
Andet
Dato: 
Tor, 21/02/2019
Tidspunkt: 
Kl. 14.00-16.00

Sted

Magasingården
Torvet 13-15
5600
Faaborg

Kommentarer