Akademisk Arkitektforening

MAA

Film: Derfor er jeg arkitekt MAA

Healthcare designer & innovatorAnnette Krath Poulsen har i de seneste 14 år drevet virksomheden AKPdesign, som har specialiseret sig i at skabe innovation inden for ældre- og handicapområdet. Hun tog afgang fra industriel design, Kunstakademiets Arkitektskole i 1994.

Farver på gamle væggeEn forfalden ruin, et afskallet tapet, en slidt stol. For arkitekt MAA Birgitta Niepoort er forfaldne huse en evig kilde til inspiration. Nu udstiller hun nogle af sine malerier i Arkitektforeningen.


Af Marie Leth Rasmussen

Da Birgitta Niepoort var barn, elskede hun at besøge gamle slotte og forfaldne huse. Fornemmelsen af forfald og eventyr inspirerede hende til at eksperimentere med kunst.

”Min familie flyttede til Frankrig, da jeg var seks år.

Naturens detaljerRummet under en trækrone, opbygningen af vingen på en guldsmed, strukturen i et blad. For landskabsarkitekt Rie Post er naturen fyldt med små detaljer, som fascinerer og vækker beundring.

Opmærksomhed: Ny udstilling i Arkitekternes HusDen anden udstiller i rækken MAA MM. er havearkitekten Rie Post, der med sin udstilling Opmærksomhed viser udsnit og fortolkninger af naturen med akvarel og foto.

Nyt konkurrenceudvalgArkitektforeningen nedsætter nu et fast konkurrenceudvalg. Udvalgets opgave bliver at rådgive og sparre med lederen af Arkitektforeningens Konkurrenceafdeling.


Udvalget kommer til at bestå af 8 medlemmer, som mødes ca. 4 gange om året. Møderne vil som regel finde sted i Arkitekternes Hus i København. Der er tale om ulønnet arbejde, men vi refunderer udgifter til rejse.

Repræsentantskabsmøde 2011 i glimt


Tagkonstruktionen i konferencesalen på Klarskovgaard, tegnet af Fællestegnestuen i 1970.


Arkitektforeningens formand Natalie Mossin og ordfører Lars Juel Thiis.


Tobias Konishi og Rasmus Brønnum fra Arkitektforeningen Østjylland

Repræsentantskabsmøde 2011


 

Find en arkitekt MAADet er blevet endnu nemmere at finde frem til Arkitektforeningens medlemmer via hjemmesiden. Alle arkitekter MAA er registreret i søgefunktionen ”Arkitekter MAA” – med kontaktoplysninger, hvis arkitekten har givet sin tilladelse.

”Arkitekter MAA” giver mulighed for at søge på arkitektens navn, lokalafdeling i Arkitektforeningen, by, land og faglige interesser.

Til kamp for nytænkning og flere eksperimenterArkitekt MAA Ali Arvanaghi vil kæmpe for de yngre uetablerede arkitekter, de små nye arkitektvirksomheder og de anderledes tænkende spillere. 

Ali  er nyvalgt medlem af Arkitektforeningens repræsentantskab og arkitekt MAA med mange jern i ilden –  med en baggrund fra OMA og Henning Larsen Architects, som aktiv i ledelsen for Arkitektforeningens lokalafdeling København og som underviser på Kunstakademiets Arkitektskole, gæstekritiker ved LTH Lu

Udgiv indhold